YAZ OKULU DUYURUSU

Öğrencilerimizin Dikkatine

2019-2020 Yaz Öğretimi kapsamında almak istediğiniz dersler için Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Sosyal Hizmet Bölümü web sayfasındaki dilekçenin çıktısını aldıktan sonra imzalayıp tarayarak 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar ahulya@baskent.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir.

Önemli Not

1.Talep edilen her ders açılmayabilir.

2. Başkent Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönergesi’nde belirtildiği üzere Başkent Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 22 nci maddesi gereğince yaz öğretiminde öğrencinin daha önce almadığı bir dersi alabilmesi için genel not ortalamasının en az 1.80 olması gerekmektedir.

3. Bir öğrenci yaz öğretiminde açılacak en fazla 10 kredilik veya 20 AKTS kredilik derse kayıt olabilir.

4. Mezuniyet durumundaki öğrencilerimiz dışındaki diğer öğrencilerimiz için uygulama dersi açılmayacaktır.