SOSYAL HİZMET SEMPOZYUMU 2019

Sempozyuma Davet

Değerli katılımcılar,

Sosyal Hizmet Sempozyumları 1995 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Bu yıl 22.si düzenlenecek olan Sosyal Hizmet Sempozyumu 2019 Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü ile Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği işbirliğinde yapacaktır.?

Sosyal Hizmet Sempozyumu 2019’un amacı, ülkemizde sosyal hizmetin eğitim ve uygulama alanında son dönemde yaşanan sorunları, ihtiyaçları evrensel değerler temelinde değerlendirmektir. Bu alanda yer alan tüm uygulayıcıların, akademisyenlerin ve konuya duyarlılık gösterenlerin bilgi ve deneyimlerinin paylaşılması ve tartışılması çözümler üzerinde çalışabilme açısından büyük önem taşımaktadır. Sempozyumun, katılan öğrencilere profesyonel kimlik kazanma yönünde yarar sağlayacağı da düşünülmektedir.?

Sizleri Ankara’da Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü’nde yapılacak olan Sosyal Hizmet Sempozyumu 2019’a davet etmekten büyük bir onur duyuyor, bu Sempozyumda da öncekilerde olduğu gibi bilimsel ve sosyal yönden doyurucu deneyimler kazanacağımızı umuyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Arzu İÇAĞASIOĞLU ÇOBAN                    SHU. Fikri AKBİN

Sempozyum Başkanı                                               Sempozyum Başkanı

WEB ADRESİ: sosyalhizmetsempozyumu2019.com